Portades de la revista

 

Hola a totes i tots,
la meva revista està basada en els viatges a través dels tattoos i com es pot veure trobarem 3 parts ben diferenciades jeràrquicament a cada portada com són el nom de la revista, el titular i la imatge. La marca està a la part superior amb molt de marge al voltant per tenir una bona lectura, contrast i marcar l’inici de la lectura. El titular està en un segon pla de lectura i el tractem amb dos colors diferents per diferenciar el més rellevant del que ho és menys. El color canviarà a cada número en funció dels continguts. Els llocs dels que parlarà cada número els trobem dindre de la imatge d’una manera menys protagonista, però ens ajuden a saber què trobarem. Per acabar trobem la imatge, una de sola. Impactant, descriptiva i que combini els dos elements de la nostra temàtica: viatge i tattoo. La contraportada la destinem a la imatge i el titular del que serà la portada del següent número. Així els/les nostres lectors/es ja tenen un petit avançament del que podran trobar. Només afegirem la web de la revista perquè només volem que se’ns pugui contactar/trobar per aquest mitjà.

Salut!