Treballant en altres suports i formats

En aquesta entrada adjunto el treball que he realitzat per la readaptació dels suports físics que vam realitzar en l’anterior entrega a un suport digita.

En el cas de la revista, he decidit emprar l’emagazine, mantenint un cert grau de fidelitat amb el format de la revista impresa, així és que he mantingut el mateix format i retícula a més que el contingut és el mateix, l’únic que s’han reestructurat alguns elements per poder donar lloc a l’iconografia i altres elements interactius dins d’aquesta revista, els quals es poden veure en l’adjunt PDF que queden explicats en l’escrit final.

Pel que fa al díptic, he decidit adaptar-lo a un mailing que té com a característica que s’ha de fer “scroll” per veure tot el contingut, així és que les mides estàndard són (800x600px) com a base visible i finalment contant l’scroll el fan un document de (800×3000) l’estructura del document és completament diferent de la del díptic, però es manté la mateixa retícula i s’adapten tots els elements a aquesta nova estructuració. És a dir, els elements són els mateixos i representen els mateixos apartats però compten amb una estructuració un pèl diferent, a causa del canvi de format, així i tot es manté fidel el disseny juntament amb el contingut, que l’únic que hi canvia, són elements els quals s’han introduït com a interactius i text que no es veia present en el díptic com poden ser els apartats de preguntes informatives i el peu de l’estructura que és tenca amb la nota legal.

 

Error: