Portades números 1 i 2 Egeria Magazine. Víctor Sánchez

Egeria Magazine és una revista que tracta de complir diferents funcions. Per una banda funciona com a revista de viatges i per altra com a guía de viatge.

Aquesta revista mira de diferenciar-se de la resta de publicacions, de cridar l’atenció a la botiga i de transmetre els valors que aquesta representa a primer cop d’ull.

Busca atreure a un viatger experimentat, curiós, culte i exigent que no vol caure en trampes de turistes i vol viure i conèixer de la forma més genuïna cadascún dels seus destins.

L’estil de la portada és molt simple, impactant i busca cridar l’atenció dels ulls de l’usuari o client de la botiga on es ven aquesta revista. A partir del nom del destí i un fons fotogràfic impactant buscarà crear una imatge que et fagi venir ganes de viatjar-hi.

La tipografia emprada a tota la portada és la Montserrat. És una tipografia de Google fonts lliure sans serif i l’he triat ja que la seva construcció robusta em funciona molt bé per crear composicions tipogràfiques contundents i amb personalitat. He fet servir sempre la seva versió bold o black.

Al meu disseny he distribuït els elements jeràrquicament d’una manera simple i molt equilibrada per aconseguir una composició clara i directa. A la portada el “tema” de la revista és l’element més important, centrat i gran. El logotip de la revista queda a la part inferior en un segon plà. Amb això vull donar molta importància a la destinació que vertebra el contingut de cada número. No poso el número de la revista enlloc ja que conceptualment vull allunyar-me de l’aspecte de revista a l’ús. Aquesta revista funciona com a guia.

A la contraportada he treballat la composició en dues parts, superior i inferior. A la part superior presento quatre temes sobre la destinació del número que crec que són relevants per alguna raó. A la part inferior en dues columnes s’exposa una petita introducció al destí pensada per atreure i captivar al possible comprador.

El color de la meva composició està definit per la fotografia emprada com a fons, ja que la tipografia sempre serà blanca o negra. Treballo el color a cada portada per aconseguir un efecte de contrast.

Per aconseguir la continuïtat entre els diferents números faig servir l’estructura de la composició i l’estil de fotografia, que a partir d’una imatge del pais de destí tractada com a textura de fons contrasta molt amb el tema de cada número.